Home Contact Hulp bij crisis

Hulp bij crisis

Ik vermoed huiselijk geweld

Maak je je zorgen over mishandeling of huiselijk geweld? Dan kun je bellen naar Veilig Thuis. De professionele hulplijn kun je gratis en anoniem bellen. Je hoeft dus niet je naam te noemen als je dat niet wilt.

Met de hulpverlener praat je over de situatie. Zij geven advies over wat je misschien zelf kunt doen. Als dat niet kan, dan kan Veilig Thuis iets doen. Je kunt dan een officiële melding maken van jouw vermoedens. Ook een melding kun je anoniem doen. Veilig Thuis zorgt dat het slachtoffer wordt geholpen.

hulp-bij-crisis-huiselijk-geweld

Zorgen over het gedrag van iemand anders?

Maakt u zich zorgen over iemand die in de war lijkt, of over een naaste die niet goed voor zichzelf zorgt? Deskundigen van het Landelijk Meldpunt kunnen met u meedenken en de juiste hulp inschakelen.

meldpunt-crisishulp-andermans-gedrag

Crisiszorg voor jeugd

Soms belanden kinderen, jongeren of gezinnen in een crisis. Er is sprake van paniek of shock. Dan is er dringend nood aan hulp. Hulpverleners die dan worden aangesproken, gaan samen met de betrokkenen zo snel mogelijk op zoek naar een oplossing. Als er snel wordt gehandeld, kan erger worden vermeden en biedt dit ook kansen voor de toekomst.

crisiszorg-jeugd

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan