Home Contact Ik heb een compliment/klacht

Compliment of klacht?

Op deze pagina vind je meer informatie over onze complimenten- en klachtenregeling.

compliment-klacht-tim

We verbeteren graag

Onze medewerkers doen elke dag hun best om je zo goed mogelijk te helpen. We vinden het belangrijk om onze dienstverlening steeds weer te verbeteren. Heb je een compliment? Laat het ons weten via de wijkteammedewerker.

Het kan ook voorkomen dat je niet tevreden bent met de ondersteuning of de besluitvorming vanuit TIM. Je kunt ons feedback geven, bezwaar maken of een klacht indienen. We gaan graag met je in gesprek om onze organisatie te verbeteren en doen ons best om jouw vertrouwen in ons te herstellen.

verbetering-tim-stichtse-vecht

Ik heb een klacht

Via ons klachtenformulier kun je je klacht kenbaar maken. Heb je goed nieuws of een compliment? Neem dan rechtstreeks contact op met je wijkteammedewerker of contactpersoon bij TIM.

Cliëntvertrouwenspersoon

Bent u ouder dan 18 jaar en heeft u hulp nodig bij het indienen van een klacht, kunt u terecht bij de cliëntvertrouwenspersoon van CBKZ:
Maaike van de Graaf
T. 0183 – 68 28 29
E. vertrouwenspersoon@CBKZ.nl

Ben je jonger dan 18 jaar en heb je hulp nodig bij het indienen van een klacht, kun je terecht bij Jeugdstem. Vraag naar de cliëntvertrouwenspersoon van TIM SV
T. 088 -555 10 00
I. www.jeugdstem.nl

Wanneer is er sprake van bezwaar?

Een klacht heeft betrekking op hoe je behandeld bent en/of kan gaan over de bejegening en of je gelijkwaardig en respectvol behandeld bent. Een bezwaar is altijd gericht tegen een besluit. Je kunt een bepaalde beschikking wel of niet gekregen hebben en het daar niet mee eens zijn. Tegen besluiten kan altijd binnen zes weken een bezwaarschrift worden ingediend. De gemeente is verantwoordelijk voor de behandeling van het bezwaar. Het bezwaar dien je daarom in bij de gemeente.

bezwaar-tim

Meer lezen over onze klachtenregeling?

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan