Home Ik zoek ondersteuning Onze werkwijze Het wijkteam

Het wijkteam

Wat is het wijkteam?

Speelt er iets in je leven waar je ondersteuning bij kan gebruiken of loop je ergens tegenaan waar je zelf geen oplossing voor hebt? Het wijkteam staat voor je klaar. We zorgen voor ondersteuning, zorg en begeleiding voor alle inwoners van de gemeente Stichtse Vecht en zijn voor professionals het eerste aanspreekpunt. We kunnen direct starten met de ondersteuning en helpen je als daar bepaalde voorzieningen voor nodig zijn.

Hoe ondersteunt het wijkteam?

Bij het wijkteam werken professionals met veel ervaring in de wereld van zorg en welzijn. Inwoners van 0 tot 100+ jaar kunnen bij ons terecht. We denken met je mee en zoeken waar mogelijk naar een concrete oplossing of bieden concrete ondersteuning. Het gaat erom dat jij weer verder kunt. Voor het wijkteam hoef je niet te betalen.

We kunnen snel in contact komen met onze collega’s binnen het specialistisch team, als de ondersteuning vraagt om aanvullende of specialistische zorg. Dat doen we via onze doorbraaktafel. We werken volgens de principes van Positieve Gezondheid.

Let op: het wijkteam organiseert geen leerlingenvervoer. Dit kunt u via de gemeente aanvragen.

wijkteam-tim-stichtse-vecht

Hoe kom ik in contact met het wijkteam?

TIM heeft zes wijkteams in Breukelen, Maarssen, Loenen aan de Vecht en Kockengen. Je vindt jouw wijkteam in je directe omgeving. Je kunt zonder afspraak direct bij het wijkteam terecht. Binnen vijf dagen plannen we het eerste gesprek tussen jou en een wijkteammedewerker. Daarna start direct de begeleiding. Het wijkteam is van 8-5 telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden word je doorgeschakeld naar de Zorgcentrale.

wijkteam-tim-stichtse-vecht-contact

Ondersteuning nodig?

Jouw wijkteam staat voor je klaar.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan