Home Voor professionals

Als professional snel schakelen?

Wij staan klaar om jou als professional snel van inhoudelijk advies te voorzien rondom ondersteuning en zorg in Stichtse Vecht.

advies-professionals-tim-stichtse-vecht

Snel naar →

Verwijzen naar TIM

Wil je de casus van je cliënt aan onze wijkgerichte specialisten voorleggen? Dan gaan wij als volgt te werk:

Via het formulier ‘ik wil doorverwijzen‘ kun je een cliënt rechtstreeks bij ons aanmelden. Ook met aanvragen voor beschermd wonen kun je vanaf 1 januari 2023 bij ons terecht. Je kunt niet meer rechtstreeks aanmelden bij de Regionale Toegang in Utrecht.

Ondersteunings- of zorgvragen zijn vaak complex en vragen om maatwerk. Je kunt daarom ook altijd bellen via 0800-1513 voor meer informatie. Waar nodig plannen we een consult op locatie of een driegesprek met de verwijzer, wijkteammedewerker en de inwoner.

Let op: een rechtstreekse doorverwijzing kun je alleen doen met toestemming van de inwoner.

De aanmelding komt binnen bij de frontoffice, waar een contactdossier wordt aangemaakt. Als er vragen zijn, nemen we contact met je op. Binnen vijf dagen plannen we een gesprek met de inwoner. Dat doen we bij voorkeur bij de inwoner thuis.

Nadat de vraag is besproken, kunnen we starten met de ondersteuning vanuit het wijkteam. Als er maatwerk of specialistische zorg nodig is, leggen we de vraag neer bij de doorbraaktafel.

Over onze werkwijze lees je meer op deze pagina.

Tussentijdse informatie en aanwezigheid bij evaluaties stemmen we bij aanvang van de ondersteuning af met de inwoner en de verwijzer.

Als de ondersteuning of zorg is beëindigd of afgerond, koppelen we dit ook terug als er is besloten de verwijzer niet tussentijds op de hoogte te houden.

Voor familie en mantelzorgers

Is er behoefte aan ondersteuning in je familie of ben je mantelzorger en heb je vragen? Ook dan kun je rechtstreeks contact met ons opnemen.

Voor professionals in het zorgdomein

Ben je professional in het zorgdomein en wil je rechtstreeks een cliënt of vraag aanmelden? Dat kan via onderstaand formulier.

Leg je casus voor

Ons wijkteam staat klaar om de casus van je cliënt te bespreken.

casus-client-wijkteam

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan