Disclaimer

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. TIM Stichtse Vecht is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend en er kan geen aanspraak op rechten worden gemaakt.

De website van TIM Stichtse Vecht geeft geen medisch advies of diagnose maar is bedoeld om je van informatie te voorzien. Ervaar je klachten of heb je een ondersteuningsvraag? Neem dan contact met ons op. Aan de uitkomst van de gegevens op deze site kunnen geen rechten ontleend worden.

Afgebeelde personen die je op deze site aantreft zijn algemene foto’s van modellen of stockbeelden. De beelden zijn louter bedoeld ter illustratie van de bijbehorende tekst. Foto’s op onze site mogen in geen geval hergebruikt worden.

Indien deze website verwijzingen naar websites bevat die door andere partijen dan TIM Stichtse Vecht worden aangeboden, geldt dat TIM Stichtse Vecht geen zeggenschap heeft over deze websites. Zij is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Namen van cliënten die je op deze site aantreft zijn gefingeerd om de privacy te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met onze cookieverklaring, privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan