← Terug | Home Nieuws TIM Stichtse Vecht collega’s actief bij Cycle for Hope

TIM Stichtse Vecht collega’s actief bij Cycle for Hope

Geschreven op 06 juli 2022
Nieuws

Spot jij het TIM Stichtse Vecht logo? Vanuit TIM Stichtse Vecht hebben collega’s Paul, Annemijn en Jannie, samen met collega’s van Timon meegedaan aan de Cycle For Hope. In 48 uur tijd hebben ze 200 kilometer gefietst. Dat was afzien, maar ook bijzonder om met collega’s te mogen doen.

Jannie vertelt: “Het was inderdaad soms afzien. Maar ook kletsen, zingen, lachen, fietsen, zitvlakken insmeren, elkaar uit de wind houden, soms elkaar  voort duwen en bijzonder weinig slapen. Bijzonder om dit met collega’s te mogen doen!

In de 48 uur hebben we van alles meegemaakt. Naast het fietsen zijn we  druk geweest met reizen door alle provincies, natte schoenen drogen, tentjes opzetten, eten (veel eten..) en een paar uurtjes rust te pakken. Gelukkig deden we dat niet alleen, we hadden geweldige ondersteuners , die ook dag en nacht voor ons klaar stonden.  Met het klaarzetten, eten bereiden, aanmoedigen, verzorgen en bedjes klaarleggen. Ontzettend fijn!”

“Afgelopen maandag waren Paul, Annemijn en ik weer op het werk, alle drie moe maar zeer voldaan. We hebben een onvergetelijke ervaring gehad, hebben TIM Stichtse Vecht op een positieve manier gepromoot én we hebben bijna 14.000 euro opgehaald voor de cliënten van De Hoop. We willen jullie bedanken voor de steun, het support en alle gelukswensen.”

Meer weten over TIM?

TIM Stichtse Vecht biedt één aanspreekpunt voor al je ondersteunings- en zorgvragen in gemeente Stichtse Vecht. Je leest er meer over op onderstaande pagina.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan